Gjoleka Djali i Abazit - Filma shqiptar - Filma - Shkarko - Kilikos
E Merkurre, 07 Tet 2015, 11:02 AM
Welcome Guest | RSS

Kilikos.com

Menu

Statistika

Përdorues Gjithësej: 62 Përdorues muajin e fundit: 2 Përdorues javën e fundit: 1 Pëdorues sot: 0 free counters

Vizitoret e fundit

Shkarko

Main » Files » Filma » Filma shqiptar

Gjoleka Djali i Abazit
04 Nen 2012, 5:11 PM
Filmi Shqiptar
Gjoleka Djali i AbazitGj.D.A (www.kilikos.com) from Kilikos1 on Vimeo.


Category: Filma shqiptar | Added by: Genti | Tags: kimematografia, shkarko, abazit, falas, djali, gjoleka, shqiptare, filma shqiptar
Views: 5168 | Downloads: 0 | Rating: 5.0/2
comments powered by Disqus

Kerko

Facebook

Logohu

Futboll

Ndaj me miqte

Ndaj |

Dhuroni

Kontriboni ne permiresimin dhe jetegjatesine e kesaj faqe

Ne linje prej

Gjithesej ne linje: 2
Vizitore: 2
Perdorues: 0